Stallporten

Stallporten

Personalvagn 2959

verksamhetPosted by Stallförman B 2017-02-25 17:28
På N 576 så fortsätter arbetet med tubbytet genom Tubvalsare P, Kragmästare B, Polerare E och Svetsare S och det går framåt. Detta är ju ett arbete som inte är gjort i en handvändning så därför blir rapporterna ganska lika vecka för vecka.

På B1429 så kämpar SmeUlf på med ATC installationen.

På S11 2959 gick Stallkneckt H, Lokputsare M, StinsaMartin, ElevWilma och Division R igång med lite aggressivitetsbearbetning. Ja, dvs att det revs ut lite inredning som inte skall användas efter uppfräschning av den "sociala" delen. Den i allra högsta grad väggfasta tv-hyllan åkte ut med buller och bång och samma väg gick Vkm Ö's väl infista soffa som numera inte längre är att betrakta som sittvänlig. Denna uppfräschning kommer att bli uppdelad i 2 omgångar då vi inte kommer hinna fixa köksdelen innan vagnen behövs i verksamheten.

På Torsdag (170216) fortsätter vi som vanligt med våra vedermödor. På S11 2959 skall det bl.a. spacklas, slipas och målas väggar. Om vädret tillåter så ska vi också försöka dementera den gamla toatanken så det blir plats för elverket som skall monteras på vagnen.

Det finns troligen folk på plats redan tidig eftermiddag då Stallkneckt H och Vkm Ö skall omplacera ett rodnande RC lok.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.