Stallporten

Stallporten

Traditionella bullar

verksamhetPosted by Stallförman B 2017-01-21 15:34

Torsdagen 170112 så samlades vi återigen bakom Stallporten i Ängelholm. Något som blivit till en trevlig tradition är att Växelförman Andersson har vänligheten att bjuda på Fastlagsbullar och detta år så blev det i Torsdags. Problemet med en sådant trevligt initiativ är ju att uppsnackstiden renderar att bli lång. När vi till slut lyckades samla oss så fortsatte arbetena med våra objekt.

På N 576 så fortsatte Tubvalsare Paulsson (V1) med att just valsa tuber tillsammans med... Kragmästare Birgander (V2) och V3. Lokputsare M höll på med regulatorn och Sme-Ulf och Växelförman A gav sig på asklådan och fick skoporna att återigen bli lite rörliga. V4 och V5 fick nog monterat på den nytillverkade bottensilen till vattentanken.Stallkneckt H och StinsaMartin demonterade pysarna på B 1429 då dom begat igen vid Luciakörningarna och behövde rengöras. Dom får nu förbli demonterade till nästa körning då vi ska blåsa ut en del skit innan återmontage.

Stallkneckten samlade också ihop lite bromsblock som skall ner till kollegorna i Brösarp på Tisdag då Vkm Ö och Stallkneckten skall ner och hämta hem stortuberna.

Ingen blir väl förvånad av att det inmundigades några korvar också under kvällen...  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.