Stallporten

Stallporten

I klass med Shakespeare!

verksamhetPosted by Stallförman B 2017-01-21 15:30

Jodå, även trettondagsafton bjöd som utlovat på aktiviteter i lokstallet. V1 & V2 tog ett enhälligt beslut att åka till stallet redan vid 15.30 för att kraga klart tuberna i fyrboxen, allt för att minimera störande oväsen för kollegor. Lite senare kom så Växelförman A och Lokputsare M och anslöt.

Vx.f A & Lk.p M har nu för en längre tid lämnat penslar och färg efter avslut på Cf4 3896 och anslutit... till styrkan som omhuldar N loket. Vx.f A & Lk.p M tog med liv och lust (och lite svordomar) sig an bromssystemet på N loket. Vx.f A samt V2 återkopplade ångpådraget och Vx.f A tillverkade nya packningar till packboxen livligt påhejade av V2 & Lk.p M.

Således är nu alla småtuber kragade och vi slipper oljud tills stortuberna levererats och skall installerats. Lite smakrika korvar på grillen och ett kort besök av Sme Ulf efter att korvarna var slut avslutade kvällen. Torsdag i nästa vecka är varken helg, afton eller kanelbullens dag så vi kör som vanligt vid 16.30.  • Comments(0)//stallporten.jvmv.se/#post246